Deschid acest topic prin a-mi afirma deplina dezamagire fata de reactia membrilor de sindicat la zvonurile ce misuna de ceva vreme , referitoare la viitoarele concedieri din cadrul companiei .
Cred ca acum in al 12-lea ceas ar trebui sa deschidem ochii si sa realizam unde ne aflam . Veniturile scad , cheltuielile cresc => FALIMENT !!!! Cam acesta este trendul companiei in acest moment . Dar oare pe noi nu ne intereseaza acest lucru ? Nu cred !!!!
Haideti sa vedem ce putem face . Orice idee , mesaj sau actiune trebuie analizata . Poate vom putea intocmi si noi un plan de crestere a veniturilor . Putem sa impartasim si la altii din ceea ce am realizat noi . O idee cat de mica poate da nastere unui curent foarte mare .
Consider ca vremurile in care asteptam ceva de la altii au cam apus. Trebuie sa fim activi si uniti . Dam vina pe unul pe altul pentru nerealizari .Dar noi ce am facut ? Ce considerati ca pot face altii pentru noi daca ei nici macar nu stiu cu ce ne confruntam ?
Aici putem scrie fara sa ne fie frica de nimic. Consider ca acest forum este cea mai sigura cale de a ne exprima parerile si propunerile .
Va multumesc !!!